Sunday, October 14, 2012

I'm officially homesick! 

2,5 aasta jooksul on olnud p2ris palju momente, kui olulised / t2htsad hetked elus jooksevad sinust m88da ja neist ei ole v6imalik saada osa pika vahemaa t6ttu. K6ik need 2,5 aastat on kogunenud ja koguneb veel umbes 2 kuud. Ma igatsen Teid mu kallis kodu, pere ja s6brad.

6 comments:

  1. See, et te olete tripil on KA tähtis hetk teie elus ja seda ei pruugi enam kunagi ette tulla... ja tõenäoliselt nii pikka trippimist ei tulegi enam elus ette. It's once in a lifetime. Oleme ausad. Tagasitulles saad aru, et 3 aastat on lühike aeg ja siin ei ole midagi drastiliselt muutunud ;) Ja kui hea ja õige see ikka oli, vahepeal endale elada, ära käia ja maailma näha.

    ReplyDelete
  2. And I miss you too! Ning juba varsti me näemegi!

    ReplyDelete
  3. Hästi öeldud! Kui tagasi oled siis tundub see väga lühike aeg ja mõtled et miks ma küll kauem ei olnud! Enjoy while it lasts!

    ReplyDelete
  4. T2nud toetuse eest! Praeguseks on h2rdushetk l2bi saanud niiet kohtumiseni detsembris :D

    ReplyDelete
  5. Teie koju naasmiseni on jäänud tänaseks kõigest 61 päeva. Paremini, kui Halina ütles, on raske midagi kosta. Nii et nautige! Ja hoidke end! Kohtume teiega juba pooleteise kuu pärast :)

    PS! Mõtle, mille järele te igatsete ja toome Eestist kaasa, kuigi olete peagi pärast seda koju naasmas, aga tükikese Eestimaad saame teile juba poolele teele ikkagi vastu tuua :)

    ReplyDelete
  6. Teie!

    Ja kui ma eriti n6udlikuks muutun, siis ma unistan v2rskest Eesti Ekspressist, m6nest naistekast ja rists6nast. Musta leiba ei taha, kuna seda paremini v2rske viil maitseb, kui l6puks koju j6uame. :)

    ReplyDelete