Tuesday, December 21, 2010

foto: Laur Laanemaa

Enne, kui me pikemaks ajaks jälle ära kaome teen mõned vahepostitused eluolust. Nimelt plaanime aastavahetuseks minna vabatahtlikeks Confestile. Pikalt ei hakka sellel teemal sissejuhatust ja tutvustust tegema, lugege parem ise wikipediast. Katsun pigem hiljem korralikku ülevaate teha, kuidas oli jne. Igatahes hetkeseisuga oleme telgis metsavahel ajavahemikul 29.12-02.01. Pärast seda korraks jälle tagasi Melbourne ja otse edasi Tasmaaniasse, kus viibime 03.01-11.01, sealt tuleme samuti tagasi Melbourne ning edasised plaanid on esialgu lahtised. Eks me vast uuesti teele asu, iseasi kuidas ja mis suunas.

Viimased nädalad on olnud üsna meeleolukad, lisaks suurematsorti töötamisele oleme käinud meeltt lahutamas. Eile toimus meie ühe töökoha (hetkeseisuga olen mina arvel 4's kohas ja Laur 3's) jõulupidu. Fortuuna naeratas meile, nimelt on üheks Ozzi jõulupidude traditsiooniks loterii. Mina võitsin korraliku pudeli valget veini, millele jõuludel päkad silma ajame ja kui tõmmati õhtu viimaseid loose, naeratas õnn ka Laurile: saame veeta öö Melbourne'i Hilton on Park'is. Kujutate ette, korralikus voodis, padja ning tekiga ja väärt hommikusöögiga. Ei saa kurta, me oleme tõeliselt õnnelikud.

Täna tegime kaks portsu piparkoogitainast ja hetkel Laur valmistab voodiserval konservipurkidest piparkoogivorme :D No kui muud moodi see jõulu tunne sisse ei tule, siis peab ikka ise veidi kaasa aitama. 24. detsembri veedame suurema seltskonnaga jõulupeol.

No comments:

Post a Comment