Wednesday, November 2, 2011

Tere tulemast Movember

November toob Austraalias kaasa endaga Movembri. Lisainfot ettevõtmise kohta leiab siit. Tegemist siis heategevusprojektiga, mille käigus mehed üksteise võidu endale vuntse kasvatavad ning mille eesmärk on pöörata tähelepanu meeste tervisele. Ma ei ole varasemalt sellest projektist enne Austraaliasse saabumist kuulnud, kuid siin on osavõtt küll üsna suur, niiet kuu lõpuks võib kohata suures koguses vuntse. :)

Lisaks sai just just läbi Melbourne Cup ja sellega kaasnevad pidustused. Kui Austraaliasse tulla, siis tasuks kindlasti vähemasti korra minna race'le, et osa saada ühest suurimast siinse spordi ja sotsiaalelu vormist. Kogu see garderoobi virrvarr, suured panused ja ojadena voolav alkohol on nähtus omaette. Melbourne Cup on omalaadsete seast suurim ning kestab igal aastal kokku 4 päeva järjest. Suurim ja olulisim on Cup Day, mille puhuks on Melbournes suisa vaba päev ning slogan on, et "The race that stops the nation". Lisainfot leiab siit.

Üldiselt saabub meil siin kevad ja vaikselt hakkab ilm ilusaks minema. Loodetavasti tuleb pisut päikeserohkem kui eelmisel aastal. :)


No comments:

Post a Comment