Sunday, September 19, 2010



Pärlid püütud, me lähme nüüd puhkama. Tagasi oktoobri alguses :)

Edasistest plaanidest nii palju, et 3. oktoobril alustame ilmselt koos Siiri ja Lauriga roadtripi Darwinist Melbourne (võimalik, et meiega liitub ka Kerli), kus plaanime mõneks ajaks pidama jääda. Eks näis mis sest plaanist saab. Lühidalt saime endale rentud üsna soodsalt 2 camperit esmalt Darwin -> Alice Springs ja siis Alice Springs -> Melbourne. Päevas maksab auto 5$ ja sellele lisandub soovi korral kindlustus. Juhul, kui rännata Austraalias, USA's või New Zieldandil ja mingit väga kindlat graafikut pole, siis on see http://www.standbyrelocs.com/ punktist A punkti B jõudmiseks küll ilmselt üks soodsamaid viise. Igal juhul katsume jooksvalt oma tegemistest pärast puhkust taaskord märku anda.

Seniks aga, olge mõnusad.

PS etteruttavalt tellige endale Eesti Päevaleht ära, kui seda veel teinud pole ;)

2 comments:

  1. mul on megahea meel, et te saate standbyrelocsi kasutada :) ägedat reisi teile! PS! Kui Cairnsis öömaja vajate, siis anna teada, räägin Stevega - ta on megamõnus host.

    ReplyDelete
  2. Stanby tundub ysna hea deal olevat, saime ootelistiga sisuliselt 1 õõpäevaga asjad kõik bookitud. Kas tegite kindlustuse ka lisaks ja palju see päevas oli? Igal juhul suured tänud vihje eest!

    ReplyDelete