Wednesday, March 10, 2010

Kindlustada...




...aga kellega sõlmida ja kus?

Pakutavate kindlustusseltside valik muudab silme ees kirjuks, samamoodi nagu nende poolt pakutavad teenused. Teen allpool väikese kokkuvõtte hetkeseisust ja hindadest. Tingimuseks on, et kindlustus kataks kõik 365 päeva, piirkonnaks kogu maailm va USA, maksimum tervisekindlustusega, pagas 15 000.- ja reisitõrge 10 000.-. Kuna mul pole plaanis kusagil ehitajaks hakata, siis pakutavat füüsilise töö lisakaitset ei võtnud.

Kindlustusselts
Salva 5724.-
QBE 5777.-
ERGO 7218.-
IF 7593.-
Seesam 9646.-
Ihi Bupa 48 113.-


Loomulikult erinevad kõikide kindlustusseltside puhul veel lepingutingimused ja detailid, näiteks millise õnnetusjuhtumi puhul hüvitatakse ja millisel juhul mitte. Kuna Salvaga siiamaani head kogemused olnud, siis ilmselt on asi otsustatud. Selleks, et edaspidi aega kokku hoida ei ole mõtet võtta sama kindlustusseltsi kohta pakkumisi erinevatelt pakkujatelt, kuna nagu välja tuli, siis lõppkokkuvõttes on hind üks.

2 comments:

  1. Eva hullude päevade raames peaks olema Salva aastane kindlustus veel 1k vähem:) Tsekki värki!

    ReplyDelete
  2. Suur tänud vihje eest! Igal juhul tänase seisuga on mul kindlustus tehtud. Valisin Salva ning sõlmides tuli välja, et WHV'ga on neil päris arvestatav soodustus, seega tuli hind vast enam vähem sama. :)

    ReplyDelete